L’Alcúdia de Crespins reprén els actes culturals de l’Edició Especial Festes 2021

L’Alcúdia de Crespins reprén hui, dijous, els actes programats per a l’Edició Especial de Festes 2021. En aquest sentit, i respectant en tot moment les mesures de seguretat, demà tindrà lloc el tradicional Concert de Festes de la Societat Unió Musical a les 20 hores al pati del col·legi la Sénia. Aquest any, a banda del repertori simfònic i fester, la SUM estrenarà dos pasdobles d’Aaron Esteve.

Pel que fa al divendres, 10 de setembre, des de la Regidoria de Cultura i Festes hi ha hagut una modificació de programació per problemes d’horaris i així poder complir amb les mesures Covid. Per aquesta raó, l’Espectacle Infantil «Trotamundos» tindrà lloc divendres a les 19 hores al pati de la Sénia i no dissabte com en un primer moment s’havia programat. Tanmateix, el concert de Rock previst per a les 22 hores s’ha suspés, i el Tribut a Queen que en un primer moment estava programat per a les 23 hores, s’avança fins a les 22.30 hores.

Dissabte, a les 22.00 hores el pati de la Sénia acollirà els concerts de Fitipaldis Band i Mediterrània, programats en un principi per a les 23 hores.

La regidoria de l’àrea, Amparo Albalat, ha ressaltat que aquests canvis en l’hora dels espectacles s’ha fet per evitar problemes d’última hora, complir en els horaris establerts per la Generalitat Valenciana i poder gaudir tranquil·lament dels espectacles.

Finalment, ha recordat que l’entrada serà lliure per a tots els actes musicals i culturals programats fins a omplir l’aforament.

No hay comentarios

Dejar respuesta