L’Alcudia de Crespins rep la cessió de 2.200 metres en la partida de l’Algolecha

Bernardo Pinter, veí de l’Alcúdia de Crespins ha cedit al consistori de forma gratuïta una finca de 2.200 metros quadrats situada en la partida de ‘l’Algolecha’, molt a prop del riu Sants, per a la construcció d’una futura zona verda en els terrenys.

Pinter, que desinteressadament ha cedit la terra, ha explicat que feia molts anys que els terrenys, ubicats en sol de cultiu, estaven sense treballar. Per això, va decidir que, ja que ell no anava a traure’ls-hi rendiment sí que ho fera la gent del poble. Un gest que com reconeix l’hagués encantat a sa mare, de la que va heretar les terres. Per aquesta raó, una de les condicions de l’acord és que una vegada la zona verda siga una realitat per al poble, aquesta porte el nom de sa mare, Maruja Aparicio.

Per la seua banda, l’alcalde, Pepe Garrigós ha agraït enormement a Bernardo i a la seua família aquesta cessió i ha remarcat que l’Ajuntament «està satisfet amb la iniciativa que ha tingut el nostre veí perquè tot el poble podrà gaudir dels terrenys».

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − seis =