Bon paper del Club Natació Xàtiva en el XIX Trofeo Internacional Castalia Castellón-Costa Azahar

El passat cap de setmana, els dies 3 i 4 de desembre, es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta la Salera de 50 m. de Castelló el XIX Trofeu Internacional Castalia Castelló-Costa de la Flor del taronger en el qual van participar més de 600 nedadors integrats en diferents clubs de la RFEN de diferents comunitats autònomes.
Pel club Natació Xàtiva van competir els següents nedadors:

Categoria Infantil: Vera Ferrándiz
Categoria Júnior: Nadia García i Guillem Casesnoves
Categoria Absoluta: Adam Rodríguez, David Levecq i Carme Benito

El trofeu es divideix en dues jornades i quatre sessions. La primera jornada va tenir lloc el matí del dissabte en la qual es va competir per un lloc en les finals que es van celebrar en la tarda del dissabte; el diumenge matí va ser també per a les sèries classificatòries i les de la tarda per a les finals, amb un total de 32 proves individuals i dues de relleus mixtos.

Els nedadors del Club Natació Xàtiva han aconseguit uns bons resultats, classificant-se per a diverses finals:
Nadia García en els 50 m. lliures amb un temps de 27 «65, es va classificar per a la final B quedant en la 4a posició en aquesta. En els 100 m. lliures va aconseguir un lloc per a la final B amb un registre de 1´01 «08, aconseguint la tercera plaça en la final i en els 50 m papallona va passar a disputar la final B, quedant en la cinquena posició amb un temps de 29 «60 aconseguint també la mínima per al pròxim campionat d’Espanya d’hivern.
Carme Benito en la prova de 50 m. esquena va aconseguir una plaça per a la final B amb un temps de 33 «23, quedant en la sisena posició en la final.

2n CONTROL MASTERS BENIMAMET

Diumenge passat 5 de desembre va tenir lloc el segon control per als nedadors de la categoria Masters.
En aquesta ocasió la competició es va celebrar en la Piscina Municipal d’Alzira. En la mateixa van prendre part 148 nedadors pertanyents a 15 clubs de la FNCV.
Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nedadors:

Pilar García, Sofía Andrés, Adela Casesnoves, Clara Valls, Ana Hernández, Andrea Domingo, Ángel Iñiguez, Artur Ahumad, Fernando Casesnoves, Lluis Pellicer, Javier Llacer i Paco Artal.

Els màsters del Club Natació Xàtiva continuen millorant els seus registres per al pròxim campionat autonòmic màster d’hivern del mes de gener.

Dissabte que ve 10 de desembre els nedadors de Benjamins i Alevins competiran en la piscina Les Pereres de Xàtiva.