L’Alcúdia de Crespins rep 19.339 euros de la Generalitat per al gabinet psicopedagògic escolar

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut una subvenció de 19.339,96 euros per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, a través de la Direcció General de Centres Docents, per al manteniment del gabinet psicopedagògic escolar.

En l’Alcúdia de Crespins aquesta inversió ha servit per a poder pagar les nòmines de les dos psicòlogues que donen el servei tant a l’Escoleta Infantil “Infants”, a l’Escola d’Adults amb tallers de memòria per a persones grans i al Centre de Primària, així com per a adquirir material de diagnòstic per a la correcta atenció de l’alumnat del nostre poble. L’alcalde Pepe Garrigós ha destacat que “som el poble de comarca de la Costera que més hem rebut amb aquesta subvenció i això vol dir que estem fent les coses bé” i a més a més, ha ressaltat la professionalitat de les dos psicòlogues “en les tasques que porten en la comunitat educativa”.

El gabinet psicopedagògic de l’Alcúdia de Crespins és un servei que es proporciona des de la regidoria d’Educació i actualment està compost per dos persones, les quals s’encarreguen tant de tasques relacionades amb el benestar de la comunitat com uns altres que tenen a veure amb la relació del departament d’Educació i els diferents centres escolars. Bona part del seu treball es realitza en les escoles, on s’encarreguen de continuar les funcions d’orientació escolar definides per la Conselleria d’Educació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez + 2 =