L’Alcúdia de Crespins renova la instal·lació elèctrica de la zona del Batà

L’antiga va ser furtada temps enrere i ara l’augment de veïnat a la zona ha fet necessària aquesta inversió per part de l’Ajuntament

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha procedit a la instal·lació novament de tot el cablejat elèctric a la zona del Batà després que aquesta fora furtada temps enrere. Al mateix temps, s’han col·locat lluminàries noves als carrers Batà, Enric Valor i Antoni Ferrer.

Es tracta d’una iniciativa de la regidora de Serveis Municipals que ha comptat amb un pressupost municipal de 12.790 euros i que com ha explicat l’alcalde i regidor, Roberto Granero: “Era una actuació necessària, ja que una vegada que està sent habitada la zona, hem considerat necessari dur a terme aquesta inversió que suposa una millora gran per a la seguretat i comoditat d’aquesta àrea on cada vegada hi ha més veïnat”.

Granero també ha subratllat que aquesta no és l’única inversió i millora que hi ha prevista amb l’objectiu que la zona del Batà es convertisca en un espai urbà dotat amb tots els serveis necessaris i puguem gaudir del seu entorn. Entre les actuacions previstes estan condicionament de zones verdes, mobiliari urbà i augment dels punts de recollida de residus, entre altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + 14 =