L’Alcúdia de Crespins rendix homenatge a títol pòstum a Salvador Roselló

L’Alcúdia de Crespins rendix un sentit homenatge, a títol pòstum a Salvador Roselló, per la seua labor social i esportiva.

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins homenatja Salvador Roselló Calatayud posant el seu nom al Poliesportiu Municipal en un emotiu acte que hi ha organitzat diumenge que ve 5 de març en el propi poliesportiu des de les 11:00h on estan invitats tots els veïns i veïnes així com totes aquelles persones que apreciaren Salvador. En l’acte, hauran parlaments, es descobrirà el rètol amb el seu nom i es projectaran imatges de l’homenatjat.

El 5 de març s’homenatja a Salvador Roselló, que ens deix fa poc més d’un any però seguix present entre nosaltres. Ara l’Ajuntament posa el seu nom al Poliesportiu Municipal com a homenatge a este veí que va passar la seua vida relacionat amb l’esport, en concret al tenis. El diumenge 5 de març a les 11:00h en el Poliesportiu Municipal, s’homenatjarà la seua figura amb les intervencions, entre altres, de Maria Ángeles Castells com a familiar, de l’ex- tenista professional i actual entrenador Paco Fogués, de Cayetano Nogueras com a amic així com les autoritats locals. A continuació es descobrirà el cartell amb què el poliesportiu quedará bautizado con el nom de Salvador Roselló. Tot això culminat amb la projecció d’una selecció d’imatges i un refrigeri. Un diumenge on se celebra l’esport i es rendix homenatge al nostre amic Salvador.

L’alcalde hi ha assenyalat que Salvador Roselló, va fer mèrits suficients perquè nombrosos veïns i col·lectius de l’Alcúdia de Crespins demandaren este homenatge. “Salvador era una persona senzilla que va treballar tota la seua vida per l’esport però sobretot va ser una bona persona que ha deixat la seua empremta no sols en l’àmbit esportiu sinó en el social”, ha recordat el primer edil que aprofita per a convidar a tot aquell que coneguera i apreciara este volgut veí.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres + nueve =