Aquest cap de setmana es disputa el XIVé Torneig Cadet de bàsquet del Genovés

El C.B. Genovés participarà en el seu equip júnior.
El València B.C., Joventut de Badalona, Bàsket Saragossa i el C.B. Genovés disputaran aquest cap de setmana la catorzena edició del Torneig Cadet de bàsquet del Genovés. Una nova edició que comptarà amb equips importants no tan sols a nivell nacional, sinò també a nivell europeu..

CBG-JUNIOR-16-17El C.B. Genovés participarà com els darrers anys amb un equip que participa en categoria Júnior. Un equip format per jugadors que estan al club des de ben menuts i que molts d’ells ja jugaren els seus tornejos nacionals en categoria aleví. Per tant és una bona oportunitat per reviure experiències que ja van tenir de més menuts però que ara ho poden repetir amb molta mes maduresa. En referència als propis jugadors , des del club es comentava que “ells saben que el torneig, una de les finalitats és oferirlos experiències relacionades amb el bàsquet, que desprès els servesca per valorar tot el que el club els ofereix i els ha oferit durant tots estos anys i siguen capaços de traslladar-ho a la vida real.

DSC_0383És una edat en la que possiblement molts canvien els seus hàbits esportius per qüestions d’estudis. Per això el club, no vol deixar l’oportunitat de que gent com, Xavi, Alberto, Andrés, Josep, Andreu, Jose, Marc, Llorenç, Quique, Mateu, Carles o Jorge siguen protagonistes un cap de setmana en un acte que de segur recordaran durant tota la seua vida. I més encara en una generació que ha donat i continua donant molt al club. I no estem parlant a nivell esportiu, que també. Una generació que tant el col·lectiu de jugadors com el de pares sempre ha estat al costat de les iniciatives del club, per això el club no podia deixar d’oferir un esdeveniment com aquest. Aquesta és una manera d’agrair també a aquesta generació tot l’esforç que ha dedicat durant molts anys al bàsquet del Genovés. Una generació que és un exemple a seguir”.

Pel que fa referència al calendari de partits, el Torneig començarà el divendres a les 17.30 hores amb un atractiu València B.C. – Joventut de Badalona, per a continuar amb el debut de l’equip local contra el Bàsket Saragossa. Aquesta jornada del divendres acabarà amb la PRESENTACIÓ I BENVINGUDA OFICIAL DEL TORNEIG al Museu de la Pilota.

En la jornada maratoniana del dissabte, el València BC i el C.B. Genovés obrirarn la competició,a les 10h., per a donar pas, a les 12h., al partit entre el Bàsquet Saragossa i el Joventut de Badalona. Després, els equips que disputen el torneig compartiran un dinar de germanor .

La jornada de vespertina enfrontarà ,en el primer partit, al C.B. Genovés i el Joventut de Badalona i després l’enfrontament entre el València BC i el Bàsket Saragossa. A la fi d’aquesta jornada tindrem els equips classificats per a la gran final del diumenge, a les 12h..A les 10 h es jugarà per al tercer lloc.

Un torneig en què, com els darrers anys, el C.B. Genovés, a més de posar molt d’esforç i de sacrifici hi posa molta il·lusió, sense la qual, de segur que no s’estaria parlant d’una nova edició del Torneig . “És una bona oportunitat per veure el pur bàsquet de formació, amb tres dels millors bressols de l’Estat Espanyol. Bona excusa per assistir al pavelló al llarg del cap de setmana. Per això des del C.B. Genovés volem convidar a tots els aficionats del Genovés i de les comarques veïnes que assisteixquen a presenciar aquesta nova edició del Torneig Cadet”.

Per tant, divendres, dissabte i diumenge, el millor bàsquet cadet al Genovés.

No hay comentarios

Dejar respuesta