L’Alcúdia de Crespins reconeix la llavor de voluntaris i professionals durant l’estat d’alarma

L’homenatge institucional se celebrarà coincidint amb els actes que s’han programat al voltant de la festivitat del 9 d’Octubre

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins celebrarà divendres, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre, un acte de reconeixement als professionals i al voluntariat que durant l’estat d’alarma, malgrat estar exposats al virus, van treballar contra la Covid-19 per garantir els serveis bàsics en el municipi.

Els guardons reconeixeran la tasca dels professionals de la Policia Local, dels Serveis Socials de l’Ajuntament, de la Brigada Municipal, del Centre de Salut i de la Residència de Majors. També des de l’ajuntament s’ha volgut guardonar a tot aquell voluntariat que va treballar de forma altruista durant la pandèmia com són: el Banc d’Aliments, l’Associació Compartim, Càritas, Bar-Restaurant La Dorada, equip de voluntaris de desinfecció i Protecció Civil.

Des de la corporació municipal, l’alcalde, Roberto Granero ha explicat que amb aquest acte “volem fer un reconeixement públic a totes les persones que van treballar i continuen treballant per fer front a la pandèmia i per fer-nos la vida més fàcil a totes les ciutadanes i ciutadans” alhora que ha remarcat que l’Alcúdia de Crespins “mai oblidarà la seua aportació i que sempre els estarem agraïts”.

A banda d’aquest acte, que es realitzarà en l’ermita a les 12 hores i que per seguretat l’assistència estarà limitada als participants a l’homenatge, des de la Regidoria de Cultura s’han organitzat diferents actes culturals que s’iniciaran dijous, 8 d’octubre, a les 19 hores amb un passacarrer a càrrec dels Dolçainers la Vall de Segó. Després, a les 20 hores, l’Orquestra Abalsants oferirà un concert a la Casa de la Cultura.

Pel que fa als actes institucionals al voltant del 9 d’Octubre, a banda de l’homenatge de reconeiximent als professionals i al voluntariat, a les 11 hores hi haurà un passacarrer de la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins. Després, a les 11.30 hores a la porta de l’Ajuntament es farà la tradicional hissada de banderes.

Dissabte, 10 d’octubre, la Casa de la Cultura acollirà a les 20 hores un concert de la Rondalla Barreja que posarà el punt final a les actuacions organitzades al voltant de la festivitat de totes i tots els valencians.

Finalment, des del consistori es recorda que els actes que se celebren a la Casa de la Cultura tindran aforament limitat i l’ús de la mascareta serà obligatori.

No hay comentarios

Dejar respuesta