L’Alcúdia de Crespins programa tres concerts musicals per al mes de juny

Les actuacions musicals de la cantautora GEM, Pep Gimeno “Botifarra” i CACTUS tindran lloc al pati del CEIP la Sénia els dies, 4,11 i 12 de juny

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha programat per al mes de juny tres concerts que tindran lloc al pati del CEIP la Sénia. La primera cita musical serà el 4 de juny amb les actuacions de la cantautora valenciana GEM, Mireia Vives i Borja Penalba. El dia 11 de juny, el pati del col·legi acollirà el concert del grup “CACTUS”, cal recordar que aquest concert va ser ajornat el passat mes de desembre a causa de la incidència acumulada al municipi per casos de coronavirus. Finalment, el dia 12 de juny, visitarà el nostre poble Pep Gimeno “Botifarra”. Pel que fa a l’horari de les actuacions es concretarà els pròxims dies depenent de les mesures COVID aprovades per la Generalitat Valenciana.

Les actuacions musicals comptaran amb les mesures de seguretat i sanitàries corresponents, segons han explicat la regidoria de l’àrea, Amparo Albalat qui ha recordat que tota “l’oferta cultural és gratuïta”, però l’aforament serà limitat. Les entrades estan disponibles a la Biblioteca Municipal de 16 a 20 hores amb un màxim de 4 per persona.

No hay comentarios

Dejar respuesta