L’Alcúdia de Crespins posa fi a les mesures excepcionals implementades al municipi

Després d’un mes i una vegada les xifres s’han estabilitzat s’han reobert parcs, jardins, instal·lacions esportives i es reprén l’agenda cultural

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat fi a les mesures excepcionals implementades al municipi des del passat 30 d’octubre després que hagen baixat el nombre de positius a la localitat.

Des de Salut Pública han confirmat que hui en dia són 10 els casos positius per COVID-19 al municipi. El passat 30 d’octubre amb 26 casos i una incidència de quasi 504 casos per 100.000 habitants, des de l’Ajuntament vam haver de prendre mesures extraordinàries per frenar la tendència a l’alça de casos al poble. Mesures que s’han prorrogat fins a l’1 de desembre.

Després d’un mes i una vegada les xifres s’han estabilitzat, des de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha decidit posar fi a la suspensió de les activitats de naturalesa sociocultural, esportiva i formativa al poble i s’ha ordenat la reobertura dels parcs, jardins, zones de jocs infantils i Poliesportiu Municipal, excepte les pistes esportives del Batà i de l’Hort de Colomer.

Tanmateix, es posen de nou en funcionament la Casa de la Cultura i la Biblioteca Municipal. No obstant això, continuaran tancats l’Espai Jove i la Llar dels Jubilats que ja ho estaven abans de que es decretarà el tancament de les altres instal·lacions. A més a més, es reprenen els actes culturals i lúdics programats per l’Ajuntament.

Per últim, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, ha recordat que encara que les dades són millors que les darreres setmanes, “no devem abaixar la guàrdia” i demana “sentit comú i responsabilitat, així com respectar en tot moment les mesures decretades per la Generalitat Valenciana fins al 9 de desembre”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − 7 =