L’Ajuntament de Xàtiva convida als xiquets i xiquetes a escriure als Reis Mags en valencià

La campanya està destinada a l’alumnat d’Infantil i Primària i s’han repartit més de 3.000 cartes entre els diferents centres escolars

El Servei de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa, amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana, una campanya de repartiment de cartes de Nadal destinades al Pare Noel i als Reis Mags, amb la intenció de promocionar el valencià entre els xiquets i xiquetes de Xàtiva i les seues famílies.
Aquesta campanya està adreçada a tot l’alumnat des de l’etapa d’Infantil fins a sisé de Primària, i les cartes s’han remés a totes les escoles i escoles infantils de la ciutat per tal de ser repartides a partir de hui. En total s’han repartit més de 3.000 missives nadalenques.
El full en qüestió que s’està repartint entre els centres escolars inclou dues cartes, una per al Pare Noel i altra per als Reis Mags, i aquestes inclouen també imatges de regals amb el seu nom. Les dues cartes es poden separar fàcilment pel centre del full, gràcies a una microperforació, per tal de realitzar el seu enviament de forma separada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − 12 =