L’Alcúdia de Crespins posa en marxa el projecte de participació ciutadana “Impuls”

La Regidoria de Transparència i Modernització de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja ha posat en marxa «Impuls». Un projecte de participació ciutadana i de l’associacionisme comercial que compta amb una subvenció de 7.800 euros de la Diputació de València i de la Conselleria de Participació.

En aquest sentit, i fins al 10 d’octubre, es farà una avaluació participativa de la participació ciutadana i de l’associacionisme comercial amb una enquesta participativa habilitada per a les veïnes i veïns, i que facilitarà informació d’interés sobre l’actualitat de la participació, i aquelles propostes que es valoren necessàries de futur.

Amb aquesta iniciativa i altres que es duran a terme es pretén fer evolucionar la participació ciutadana adaptant-la a les noves necessitats de l’entorn i garantir la intensificació de les dinàmiques d’interacció amb la ciutadania. La voluntat de l’Ajuntament és refermar el dret de la ciutadania d’intervenir, de forma individual o col·lectiva, en la definició i l’aplicació de les polítiques públiques municipals.

Per al regidor responsable de l’àrea de Transparència i Participació Ciutadana. Pedro Garcia, el procés de participació ciutadana suposa una bona oportunitat per a obtenir de primera mà les opinions de la ciutadania sobre diferents aspectes del nostre ajuntament en matèria de processos participatius així com del nostre teixit comercial, al mateix temps barema el grau de participació de les nostres veïnes i veïns en les diferents associacions i les necessitats d’aquestes.

A partir de les enquestes «podran aportar-nos les seues inquietuds i propostes per a poder millorar la situació d’aquestes i dur a terme processos participatius que puguen millorar la participació de totes i tots en el desenvolupament municipal i l’economia local», ha subratllat Garcia.

Finalment, l’edil vol posar l’accent en la importància i el dret de la població d’intervenir individualment o col·lectivament en l’aplicació de les polítiques públiques municipals. Per això, dona les gràcies i anima amb aquest primer pas a emplenar les enquestes que s’han fet arribar als ciutadans, unes enquestes totalment anònimes que es realitzen a través de l’empresa Prosembra Cooperativa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 − 15 =