L’Alcúdia de Crespins organitza per a aquest Nadal el I Concurs ‘El Carrer més Nadalenc’

L’objectiu de l’àrea de Promoció Econòmica és dinamitzar les festes i generar un ambient festiu i de germanor durant aquesta celebració

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja es troba enllestint la campanya de Nadal 2021. Aquest any com a novetat es convoca per primera vegada el I Concurs de Carrers i Façanes ‘El Carrer més Nadalenc’ amb l’objectiu de dinamitzar les festes i generar un ambient festiu i de germanor durant aquesta celebració.

El concurs de carrers engalanats amb motius nadalencs s’adreça als veïns i veïnes que conviuen en un mateix carrer i hauran de decorar-lo junts per a poder optar al premi que consistirà en una gran cistella de Nadal per a poder degustar entre el veïnat.

Així mateix, i si el veïnat no es posa d’acord per engalanar els carrers, també hi ha l’oportunitat de fer brillar el poble decorant les portes, finestres i balcons participant en el II Concurs de Balcons i Terrasses.

El regidor de l’àrea, Pedro García, vol animar a les veïnes i veïns «a participar de la decoració dels nostres carrers i balcons i a fer les compres en el xicotet comerç del nostre poble. Ara més que mai, cal eixir al carrer per celebrar-ho participant del comerç local i de tots els seus avantatges».

A més a més, com ja és habitual dins de la Campanya de Nadal, també tindrà lloc el III Concurs de Decoració Nadalenca del Comerç Local on podran participar tots els establiments decorant els seus aparadors. García resalta que enguany la situació pandèmica, «ens permet viure el Nadal d’una forma molt diferent de l’any passat. Per tant vull animar les i els comerciants a seguir en aqueixa línia que dia a dia ens han demostrat i agraeix l’esforç extra de decorar els seus establiments per a donar el caràcter festiu a Nadal».

No hay comentarios

Dejar respuesta