El Gran Teatre acull el «Llac dels cignes» a càrrec del Ballet Nacional Rus

La cita tindrà lloc aquest dijous a les 20:30 hores, i les entrades tenen un preu de 23 euros en platea i 21 euros en amfiteatre i llotges

El Gran Teatre de Xàtiva acull aquest dijous la representació del ballet clàssic «El llac dels cignes», a càrrec del ballet nacional rus dirigit per Sergei Radchenko.

La cita tindrà lloc a les 20:30 hores, amb música del compositor T.I. Tchaikovsky, libreto de Vladimir Beghitchev i Vasili Geletzer, i coreografia de Marius Petipa. La durada de l’espectacle és de 120 minuts i el preu de les entrades és de 23 euros en platea i 21 euros en amfiteatre i llotges.

L’obra transcorre entre l’amor i la màgia, enllaçant en els seus quadres l’eterna lluita del bé i del mal. La protagonitzen el príncep Sigfrido, enamorat d’Odette, jove convertida en cigne per l’encanteri del malvat Von Rothbart i Odile, el cigne negre i filla del bruixot.

Les entrades es poden aconseguir a través de la pàgina web del Gran Teatre o d’Instanticket, a la Casa de la Joventut, o a les taquilles del Gran Teatre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − cinco =