L’Alcúdia de Crespins organitza el I Concurs de decoració nadalenca de balcons i terrasses

La iniciativa promou estimular la participació dels veïns i veïnes en la decoració i il·luminació per crear un ambient festiu i nadalenc al poble

Amb motiu de les festes de Nadal, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat el primer Concurs de decoració nadalenca de balcons i terrasses al carrer. Aquesta iniciativa promou estimular la participació dels veïns i veïnes en la decoració i il·luminació de les seues habitatges per crear un ambient festiu i nadalenc al poble.

“Som conscients que aquest any a causa de la pandèmia les festes nadalenques seran diferents, per això volem animar a tota la població a participar i creguem que una bona manera de fer-ho és embellir amb decoració nadalenca els nostres balcons i terrasses que donen al carrer, transmitent així l’alegria d’aquests dies tan assenyalats”, ha explicat el regidor l’àrea, Pedro Garcia, que a més ha subratllat que la decoració “de les nostres cases al mateix temps que la del nostre comerç local, és el millor aparador que un poble pot tindre cap a nosaltres mateix i a la resta de pobles del voltant que puguen visitar-nos”.

Pel que fa als requisits per participar, els balcons hauran d’estar decorats des del 6 de desembre de 2020 fins al 8 de gener de 2021 i han de complir uns mínims, ser creatius i estar relacionats amb l’esperit nadalenc.

S’atorgaran tres premis; un primer xec regal de 100 euros, un segon xec regal de 75 euros i un tercer xec regal de 50 euros. Així mateix, els primers 50 inscrits al concurs rebran un xec regal de 20 euros. Tots per consumir als comerços adherits a la campanya de Nadal. Una mostra més del compromís de l’Ajuntament per fomentar les compres al comerç local.

Per participar es pot fer la sol·licitud fins a l’11 de desembre a la web de l’Ajuntament i a l’edifici municipal de 10.00 a 14.00 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta