L’Alcúdia de Crespins ofereix aquest dissabte un concert del grup valencià Novembre Elèctric

Forma part de la programació cultural d’octubre i serà a les 19.30 hores a l’Ermita. Divendres es projectarà a la Sala Generalitat el documental “De nosaltres Colors”

La Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, continuant amb l’oferta cultural del mes d’octubre, ha programat per a aquest cap de setmana dues activitats que s’iniciaran aquest divendres, 16 d’octubre, amb la projecció del documental “De nosaltres colors” a les 19.30 a la Sala Generalitat.

Per al dissabte, la protagonista serà la música amb el concert del grup Novembre Elèctric que tindrà lloc a l’Ermita a les 19.30 hores. L’aforament serà limitat i les entrades estan disponibles a la Biblioteca Municipal de 16 a 20 hores.

Així mateix, les activitats culturals es reprendran la pròxima setmana amb un taller de Ciència el qual es desenvoluparà divendres, 23 d’octubre, al CEIP la Sénia i amb el Teatre Musical el Mag d’Oz que tindrà lloc el dissabte, 24 d’octubre, a les 18.30 hores a la Casa de la Cultura.

No hay comentarios

Dejar respuesta