L’Alcúdia de Crespins obri una sala d’Estimulació Multisensorial amb l’obra Social

Des de la Regidoria d´Educació i Igualtat amb col·laboració en L’AMPA del CEIP La Sènia ja es disposa d’una nova sala d’estimulació multisensorial per als xiquets i xiquetes del col·legi amb necessitats persistents.

La Regidora d´Educació i Igualtat declara que és una iniciativa molt ben acollida per part de les mares i pares del nostre poble, a més a més, donarà solució a algunes situacions especials.

A través d’aquesta iniciativa de l’Obra Social de CaixaBank continua en el seu compromís amb el CEIP La Sènia i destina una partida específica i descentralitzada del seu pressupost.

Així mateix, la Regidora explica que aquesta aula s´ha posat en marxa gràcies a la dotació d´un educador social que es farà càrrec de l´alumnat en necessitats especials dins l´horari acordat.

Convé remarcar, que aquest servei ajudarà a millor el dia a dia de les aules ordinàries del centre, més concretament, es treballarà amb cada alumna i alumne de forma individualitzada i la recerca de millores en l´autonomia personal. En aquesta aula és possible posar en pràctica l´estimulació auditiva, tàctil, olfactiva… Així com treballar des de ben xicotetes i xicotets tècniques i habilitats comunicatives mitjançant el joc i dinàmiques expressar-se amb el seu entorn.

No hay comentarios

Dejar respuesta