L’Alcúdia de Crespins obri el termini per a sol·licitar les Beques Esportives 2022

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va obrir dilluns el termini per a presentar la sol·licitud per a accedir a les Beques Esportives 2022. Les persones interessades comptem amb 20 dies hàbils per a presentar-la amb tota la documentació sol·licitada.

Aquesta és la primera vegada que l’Ajuntament lliurarà beques a les i els esportistes locals. Unes ajudes que tenen l’objectiu de potenciar a aquelles i aquells esportistes de la localitat que per la seua trajectòria i mèrits esportius aconseguits durant la temporada mereixen ser reconeguts, segons ha explicat l’edil d’Esports, Gerard Gimeno.

En aquest sentit, com ha remarcat el regidor, les beques significaran «un suport que facilitarà que les i els esportistes puguen desenvolupar tot el seu potencial esportiu, ja que ajudarà a sufragar en part les despeses corrents derivades de la seua preparació diària i per la seua participació en competicions esportives».

Pel que fa a la quantitat econòmica màxima que cada esportista podrà rebre serà de 500 euros, i les o els sol·licitants de les beques poden trobar tota la informació a la pàgina web de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta