L’Alcúdia de Crespins obri el pas subterrani per a vianants

L’Alcúdia de Crespins va obrir dissabte passat dia 29 de setembre a les 20:00 hores el pas subterrani per a vianants. La inauguració de l’estructura, que connecta el municipi de l’Alcúdia de Crespins amb Canals, va comptar amb la presència de diversos membres de la corporació municipal i tots, en comitiva, van recórrer el pas subterrani d’una part a una altra.

pas-inferior-alcudiadecrespinsL’obra, que va començar en el segon semestre del 2017, compta amb una combinació de rampes i escales per a facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda. Així doncs, amb la finalització d’aquesta part del projecte que culminarà amb l’obertura del pas subterrani per a vehicles, es retirarà en els pròxims dies la passarel·la provisional que estava sobre les vies, lloc per on fins ara havien de creuar els vianants si desitjaven accedir a l’estació o creuar al municipi veí de Canals.
L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha mostrat el seu content i ha donat les gràcies a tots els veïns i veïnes de la localitat “ja que aquest assoliment ha sigut possible, en gran manera, per ells ja que en el seu moment es van arreplegar més d’1.000 signatures perquè no prosperara el projecte plantejat i presentat pel Partit Popular”.


D’altra banda, aquest cap de setmana també s’ha dut a terme la segona ruta senderista al municipi de Simat de la Valldigna, organitzada i coordinada per la regidoria d’Esports. En aquesta ocasió, la ruta va consistir en una ruta pel municipi i la posterior visita al Monestir de Santa María de la Valldigna. Han participat una vintena de persones i el regidor de l’àrea responsable, Gerard Gimeno, ja ha manifestat la intenció de seguir programant aquestes activitats.

Finalment, però no per açò menys important, l’Alcúdia de Crespins va estar present en la clausura del XXXIV Festival Comarcal de Bandes de Música de La Costera, que es va celebrar diumenge passat dia 30 en la localitat de Novetlè. La Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins va rebre una placa commemorativa per haver participat en aquest certamen que va ser arreplegada per la regidora Maite Juan i diferents membres de la comissió de festes del municipi de l’Alcúdia de Crespins.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 + 3 =