L’Alcúdia de Crespins lliura els premis als millors balcons i terrasses amb decoració nadalenca

L’Alcúdia de Crespins s’ha omplit de color aquest Nadal gràcies al Concurs de decoració nadalenca de balcons i terrasses organitzat per segona vegada per la Regidoria de Promoció Econòmica, al III Concurs de decoració nadalenca del comerç local i al primer concurs del carrer més decorat. En aquest sentit, divendres passat, al Saló de Plens es va fer entrega dels premis a les guanyadores i guanyadors dels concursos.

Pel que fa al primer premi, el Jurat ha valorat les diferents propostes i han decidit guardonar amb un xec de 150 euros per a consumir al comerç local el balcó situat al carrer José Royo Villanueva, 46 ambientat en el conte de Cascanueces y el rey de los ratones. Segons el jurat, la decisió s’ha pres per la seua originalitat, estètica, complexitat i creativitat sense perdre de vista l’ambientació més nadalenca, així com el vot popular a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.

Pel que fa al segon premi dotat amb un xec valorat en 100 euros ha sigut per a la decoració nadalenca situada a la casa carrer Miguel Hernández, 21 i el tercer premi dotat amb un xec de 50 euros ha recaigut per a la decoració nadalenca situada a la casa del carrer Sant Francesc, 30.

Per altra banda, al III Concurs de decoració nadalenca del Comerç Local, el jurat i després d’una difícil deliberació per decidir quin dels quasi vint aparadors participants era el millor, va resultar guanyador l’aparador de Ca Marga. El Cosidor. Un concurs que reconeix l’esforç que els nostres comerciants realitzen perquè el nostre poble lluïsca molt més.

Per al regidor de Promoció Econòmica i Comerç Pedro García, la campanya de Nadal «té l’objecte no sols de la promoció de les compres de Nadal al nostre comerç local sinó també l’oportunitat de promocionar la participació dels nostres veïns i veïnes per a generar un ambient festiu en uns moments difícils, amb la decoració de façanes, balcons, terrasses i carrers». Així mateix, segons García, la nostra intenció és anar “innovant cada any i així d’aquesta manera enguany s’ha creat el primer concurs de carrers, sent el guanyador el carrer Cervantes, premiat amb una gran cistella de Nadal”.

Com a novetat també i promocionat per la Regidoria d’Igualtat s’ha premiat també amb 100 euros el balcó més igualitari que ha sigut per a la casa ubicada a la Plaça Constitució, 8. Un premi que en paraules de la regidora d’Igualtat Maite Juan, és un premi «molt mereixedor i que amb el seu lema «feliç Igualtat» al seu balcó utilitza aquest com a ferramenta per a donar visibilitat a les diverses problemàtiques socials que viuen i sofreixen les dones en diferents àmbits de la vida».

També cal destacar l’oportunitat que s’ha donat aquest any, a través de les xarxes socials, de poder votar a les imatges dels diferents concursos. Si bé enguany, el vot no ha sigut decisiu per a guanyar en les diferents modalitats, sí que ha servit per a sumar punts. Un vot popular que suposa un 25% del total de punts i que se suma a la votació del jurat, un jurat al qual agraeix la seua participació i dedicació desinteressada.

Des de la regidoria i Ajuntament s’ha agraït a totes i tots els participants la seua candidatura i l’alt nivell que s’ha donat. A més a més, animem a totes les persones a continuar amb la mateixa il·lusió i esperit nadalenc per al pròxim any. Finalment, es recorda que contínua la campanya amb el sorteig de les cistelles de Nadal en els diferents establiments comercials i el gran sorteig del dia 4 a l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − 13 =