L’Alcúdia de Crespins invertirà 40.000 euros en la segona campanya de bons del comerç local

L’Ajuntament  ha augmentat  la quantitat en més del doble respecte a la campanya de l’any passat i també es posaran més bons a disposició del públic

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins llançarà aviat la segona campanya de bons per al foment del comerç local amb la col·laboració de Caixa d’Ontinyent. En aquesta segona edició, la regidoria ha augmentat la quantitat destinada a la campanya respecte a la duta a terme durant l’estiu del 2021, ja que de 18.000 euros s’hi ha passat a 40.000 euros i s’han multiplicat el nombre de bons per a consumir.

En aquesta ocasió, i sota el lema Va de Bons!, Promoció Econòmica i Comerç posarà a disposició de la ciutadania un total de 1400 bons, dividits en 800 bons a un preu de venda de 10 euros i altres 600 bons a un preu de venda de 20 euros. Aquests bons donaran un valor del doble del seu preu, és a dir, 20 euros i 40 euros per a l’adquisició de béns i serveis de consum en la xarxa d’establiments adherits a la segona campanya de bons.

Per al regidor de l’àrea, Pedro Garcia, aquesta segona campanya «no sols suposa una injecció molt important als nostres comerços amb un total de 40.000 euros per a consumir en ells, sinó que també suposa una xicoteta ajuda de 40 euros per a la butxaca de les nostres veïnes i veïns».

A més a més, com ha subratllat l’edil: «Hem incrementat el període per a poder consumir els bons a quatre mesos per la qual cosa sempre es pot aprofitar aquesta ajuda per alguna ocasió especial com el dia de la Mare, entre d’altres». Així mateix, com ha confirmat Garcia, en aquesta campanya «també hi ha més comerços participants, alhora que estan sumant-se-li un altre tipus d’establiments de diferents sectors com tallers de reparació i subministrament industrial». Finalment, el regidor ha recordat que «encara són a temps d’afegir-se més establiments a la campanya perquè començarà a la segona meitat de març després de la seua publicació al BOP i l’anunci als Mitjans de Comunicació».

No hay comentarios

Dejar respuesta