L’Alcúdia de Crespins inicia les seues festes amb la coronació de Neus Beniel Roselló com a Festera Major

Dissabte passat l’Alcúdia de Crespins obria de manera oficial les seues Festes Majors amb la presentació de la Festera Major, Neus Beniel Roselló, així com dels 23 joves que l’acompanyaran i que durant aquests dies representaran al poble en els actes que es duran a terme.

La plaça de la Constitució es va omplir de gom a gom per a gaudir d’aquest màgic i esperat acte que malauradament ha estat dos anys sense poder celebrar-se.

Per a una nit tan especial, es va comptar amb un decorat preparat exclusivament per a l’ocasió i dissenyat per Miguel Nadal on no van faltar els dos referents alcudians, el Riu Nou i l’Ermita, així com un gran tapís floral central.

Un ballet acrobàtic donava pas al solemne acte de Presentació, festeres i festers pujaven a l’escenari en el qual Neus Beniel Roselló rebia de la seua antecessora en el càrrec, Laura Bonany Perales, la corona que l’acrediten com la Festera Major. Tot això sota un espectacular joc de llums, música i foc. A més, com ja és tradicional, a l’acte, no van faltar les Festeres Majors que celebràvem el seu regnat d’or i plata. Aquest any, i pel fet que en els dos últims anys no hi haguera Presentació, van pujar a l’escenari les Festeres Majors dels anys 1970 1971 i 1972 i les dels anys 1995, 1996 1 1997.

Així mateix, al llarg de l’acte de la Presentació, des de l’Ajuntament i en nom de tot el poble es va entregar un Socarrat a la Gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Marga Llaudes, en reconeixement i gratitud a totes i tots els sanitaris que han estat en primera línia de batalla en aquests dos últims anys de pandèmia.

Després d’una hora d’espectacle, l’himne regional va posar el colofó a la tan esperada presentació.

La regidora de Festes, Amparo Albalat ha valorat «molt positivament la presència del miler de persones i el fet de discórrer tot perfecte en un acte tan emotiu per als festers, festeres, les seues famílies i tot el poble» i agraït el gran treball realitzat pel dissenyador Miguel Nadal.

Per la seua banda, l’alcalde, Pepe Garrigós, també ha valorat el gran èxit de participació tant en la Presentació, com en el Sopar de Gala, ha destacat el fet de tenir molt poques incidències i ha donat les gràcies a la ciutadania pel seu comportament.

Finalment, i després de la Presentació, el camp de futbol José Gramaje va acollir el Sopar de Gala on totes i tots van gaudir en germanor de l’inici de les Festes Majors en honor al Santíssim Crist del Calvari i la Divina Aurora.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 + trece =