L’Alcúdia de Crespins inicia les obres de millora i urbanització del carrer Calvari

L’ actuació té un pressupost de més de 150.000 euros, dels que 79.000 seran aportats per la Diputació de València i la resta per l’Ajuntament

L’Alcúdia de Crespins.-15.10.2021.- L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins iniciarà la pròxima setmana les obres de millora i urbanització del carrer Calvari. Una actuació amb un pressupost de més de 150.000 euros, dels que 79.000 seran aportats per la Diputació de València dins del Pla Reacciona i la resta per l’Ajuntament.

El que es pretén amb aquests treballs és millorar, condicionar i modernitzar el carrer Calvari, un dels carrers del centre històric del poble. En concret, les obres tenen previst fer d’aquest carrer un entorn més agradable per a les veïnes i veïns amb la seua semipeatonalització. “El que desitgem és fer accessible i en plataforma única el carrer i així que la gent amb diversitat funcional puga circular amb perfecció per ell”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós.

Així mateix, aquestes no són les úniques millores que va a fer-se a la zona, ja que també està previst millorar el clavegueram i canviar totes les canonades d’aigua potable.

Per altra banda, cal recordar que aquesta nova actuació se suma, com ha explicat Caparrós, a les millores que es duran a terme al carrer Cervantes i en l’asfaltatge d’altres vies del municipi.

Finalment, l’alcalde, Roberto Granero, ha manifestat que es tracta de la reurbanització “d’un dels carrers més emblemàtics del poble sent una actuació on es prioritza al vianant guanyant en accessibilitat i s’adapta a la normativa vigent tota la infraestructura viària”. A més a més, amb la creació de la xarxa separativa d’aigües s’hi afavorirà la lluita contra el canvi climàtic.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 5 =