L’Alcúdia de Crespins finalitza les obres de construcció de 108 nous nínxols al cementeri

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins informa que ja han finalitzat les obres de construcció de 108 nous nínxols al Cementeri Municipal. Unes obres que han comptat amb un pressupost de 64.130 euros i que es van posar en marxa després de la declaració de ruïna de dos pavellons existents en la part més antiga del camp sant.

Els treballs han consistit en l’enderrocament dels antics dos pavellons, la construcció de dos nous pavellons així com la d’un nou lavabo per millorar les instal·lacions del camp sant.

L’obra que va ser licitada, en un principi, per un import de 85.410 euros es va adjudicar, finalment, per 64.130 euros a l’empresa Construcciones Enciso y José S.L.

L’alcalde i regidor de Serveis Municipals, Roberto Granero, ha explicat que era una obra “necessària i que ha suposat un gran esforç no sols econòmic sinó de treball humà per tal de fer tots els treballs de localització de familiars i posteriors exhumacions”, alhora que ha subratllat que des de l’Ajuntament “volem reconéixer la paciència i comprensió dels familiars pel retard en l’execució de les obres” i ha avançat que en les pròximes setmanes començaran els treballs d’inhumació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × dos =