Comença la vacunació a Xàtiva per als majors de 90 anys i les persones grans dependents

Les vacunacions es realitzen al centre de salut o a domicili i és el propi centre el que es posa en contacte amb els usuaris per concertar la cita

El centre de Salut Ausiàs March de Xàtiva va iniciar ahir dijous les vacunacions per als majors de 90 anys, tal i com recull l’estratègia de vacunació front a la Covid-19 definida en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut.

El centre de Salut disposa d’un llistat amb els usuaris majors de 90 anys de la ciutat que deuen ser vacunats, pel que és important destacar que és el propi centre el que es posarà en contacte amb els usuaris a través del telèfon per tal de concertar cita per a la vacuna. Les vacunacions es realitzaran al propi centre de salut, o bé al domicili particular en cas d’incapacitat per a desplaçar-se fins a la instal·lació.

D’altra banda, a més dels majors de 90 anys, també s’està produint la vacunació dels grans dependents als centres de dia, pel que també s’estan visitant els centres municipals com ara el CRIS, el centre de Dia d’Acofem, Aspromivise o el Centre de Dia per a Malalts d’Alzheimer Pérez Bruschetti, on aquest matí s’han vacunat un total de 39 persones: 29 usuaris (amb la vacuna de Pfizer) i 10 treballadors (amb la vacuna de Astra Zeneca).

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha informant de que un total de més de 900 persones entre professionals i usuaris de centres de dia i d’atenció a persones amb diversitat funcional estan sent vacunades al departament. Pel que fa als majors de 90 anys, són més de 1.700 les persones que van a rebre la vacuna aquests dies.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez + 16 =