L’Alcúdia de Crespins finalitza el canvi de més de 450 punts de llum de l’enllumenat públic

A més s’ha adjudicat el projecte per 18.000 euros de la il·luminació dels carrers Joan Fuster i Retor Martínez Ferigle situats a la zona del Batà

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha finalitzat amb una inversió de 89.661 euros el canvi de més de 450 lluminàries de l’enllumenat públic corresponent al Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021.

Una actuació necessària, ja que el desgast de les lluminàries era patent i era urgent la seua substitució per nova tecnologia que aporte una major potencia, alhora que optimitze en moltes zones del poble el consum energètic i millore la seguretat viària, segons ha explicat el vicealcalde i responsable de l’àrea de Serveis Municipals, Roberto Granero, qui ha manifestat que era una inversió «molt necessària que havia anat endarrerint-se per distintes raons i que també ha vist prorrogada la seua execució, però finalment s’ha aconseguit. Després de tants entrebancs cal estar satisfet i agrair la paciència i comprensió de les veïnes i veïns».

En total, s’han canviat els mòduls de les lluminàries urbanes de la Plaça Constitució, carrer Església, Cor de Jesús, Forn i Plaça Generalitat. S’hi han substituït completament els punts de llum de la Plaça Jaume I, carrers la Creu, Parc Joanjo Masó, Antic Camp de Futbol, Parc del carrer Ricardo Tormo, Parc Ausiàs March, Parc Hort de Colomer, carrers Prevere Ferrer, Diputació, José Royo, Santíssim Crist, Sant Francesc, Calvari, Sant Onofre, Colón, Trinquet, Cervantes, Evaristo Roselló, Cementeri, Porvenir, Camí Terrers, Avinguda València i carretera Énguera, Manuel Piñón, Villa Adela, Amistat, Matatoros, Pare Sanchis, Senyera, Hort de Colomer, Riu Nou, Creu i Avinguda Corts Valencianes.

Renovació enllumenat del Batà

Així mateix, el vicealcalde ha assenyalat que els treballs de renovació de l’enllumenat públic continuaran en les pròximes setmanes en punts del nucli urbà i ha confirmat que també s’ha adjudicat el projecte per 18.000 euros de la il·luminació dels carrers Joan Fuster i Retor Martínez Ferigle situats a la zona del Batà i que temps enrere havien sofert actes vandàlics amb el robatori del coure de la instal·lació elèctrica. Segons Granero, una vegada realitzada la corresponent modificació de crèdit ha sigut adjudicada l’obra i s’executarà immediatament.

Finalment, el regidor de Serveis Municipal ha avançat que «una vegada assolida la renovació de les més de 450 lluminàries, així com, les del polígon industrial temps enrere instal·lades, la pròxima inversió d’enllumenat es farà a les instal·lacions esportives».

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − 5 =