L’Alcúdia de Crespins estimula el comerç local amb xecs regal

Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins continuem amb el desenvolupament del Programa Endavant amb el comerç local, un pla que té com a finalitat impulsar l’activitat econòmica que ha sofrit conseqüències arran de la crisi de la COVID-19 en l’àmbit municipal.

El divendres, 3 de juny, es va fer l’entrega dels xecs regal valorats en 30 euros als beneficiats de cada comerç partincipant del primer sorteig del Pla Endavant. La intenció del programa és estimular el comerç d’àmbit local als diversos establiments del poble mitjançant temàtiques mensuals.

El passat mes de juny es va donar inici a aquest projecte amb “el mes de les perruqueries i els centres d’estètica” al qual es varen adherir nombrosos comerços locals d’aquest àmbit. Aquest mes de juliol, s’ha posat en marxa un nou sorteig sota “El mes del benestar”, en el qual participen negocis de diferents àrees relacionades amb el món de la salut, com les clíniques dentals, l’òptica, la veterinària, els centres d’acupuntura, la podòloga o el centre de boxa del poble.

En definitiva, la Regidoria de Comerç amb el Pla Endavant amb el comerç local pretén donar suport l´economia local i i ajudar al xicotet negoci a superar les controvèrsies ocasionades per la crisi de la COVID-19.

Finalment, es vol fomentar la compra a l´Alcúdia de Crespins i aportar als comerços la visibilitat que necessiten amb el suport del veïnat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − 13 =