L’Alcúdia de Crespins enceta la campanya ‘Al Nadal i sempre comerç local’

Es realitzaran sortejos de xecs regals i més premis, a banda de cistelles per comprar en els establiments adherits a la campanya nadalenca

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa la campanya de suport al comerç local ‘Al Nadal i sempre comerç local’ una iniciativa amb la qual es pretén fomentar l’activitat del teixit comercial del municipi donant premis i així animar els veïns i les veïnes de la localitat a consumir en els establiments locals en aquestes dades tan assenyalades.

Com és habitual, pel que fa als premis, amb cada compra efectuada en algun dels més dels 100 establiments participants en la campanya, el client rebrà un tiquet que haurà d’omplir amb les seues dades i depositar-ho en les urnes que s’habilitaran per a tal efecte. El 23 de desembre es realitzarà un sorteig d’una cistella de Nadal per establiment. Després, el 4 de gener es realitzarà un sorteig de xecs regals que engunay s’han vist incrementats, consistint els mateixos en xecs de diferents valor amb un 1er de 150 €, un 2º de 100€ i un 3er de 50€ i el sorteig de 20 xecs regals de 30 € , tots ells a consumir en els comerços que ho desitgen adherits a la campanya.

Pel que fa als concursos, a banda del III concurs de decoració nadalenca del comerç local i el II Concurs de Decoració de Balcons i Terrasses i també s’ha posat en marxa com a novetat I Concurs de Carrers i Façanes nadalenques amb l’objectiu de dinamitzar les festes i promoure la participació de la població per generar un ambient festiu i de germanor durant aquesta celebració.

El concurs de carrers engalanats s’adreça als veïns i veïnes que conviuen en un mateix carrer (com a mínim poden adjuntar-se quatre cases del mateix carrer) els anima a decorar-lo junts per poder optar a un premi que consistirà en una gran cistella de Nadal per poder degustar entre tots els veïns i veïnes.

Així mateix, i si no hi ha acord amb els veïns i veïnes per engalanar els carrers, o bé no en teniu de veïnatge, també hi ha l’oportunitat de fer brillar el poble decorant les portes, finestres i balcons i participant en el II Concurs de Balcons i Terrasses. Les propostes més ben valorades aconseguiran un 1r premi 150 €, un 2n de 100 € i un 3r 50 €. A més a més, cada u dels participants al concurs de balcons rebrà un detall per part de l’ajuntament.

Tanmateix, com a novetat enguany per primera vegada es podrà optar al premi, «El balcó més igualitari» organitzat per la Regidoria d’Igualtat.

Per a participar només caldrà emplenar les fulles de participació que es podrà omplir a l’Ajuntament i a la pàgina web.

Finalment, segons el regidor de l’àrea, Pedro Garcia, com diu el lema de la campanya en aquestes dates tan assenyalades és hora de dir «sí a l’Alcúdia de Crespins, sí als nostres comerços ara i sempre, és a dir en aquestes dades i la resta de l’any”. Un comerç local com subratlla destaca “per la seua proximitat, dedicació i professionalitat, amb productes de primera qualitat. Entre totes i tots fem de l’Alcúdia de Crespins un poble més atractiu i confortable”.

No hay comentarios

Dejar respuesta