L’Alcúdia de Crespins dóna la benvinguda a huit nous treballadors

L’Ajuntament rebrà quasi 100.000 euros en dos subvencions del Servei Valencià d’Ocupació i Formació dins dels plan ECOVID i EMPUJU

 L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut una subvenció de 64.530’63 euros del Servei Valencià d’Ocupació i Formació dins del programa ECOVID impulsat per l’Agència Valenciana d’Emergències. Amb aquesta subvenció s’han contractat set persones desocupades d’almenys trenta anys, preferentment, que estiguen en atur a conseqüència de la conjuntura produïda per la Covid-19.
La durada dels contractes serà de sis mesos a jornada completa i realitzaran tasques de neteja, desinfecció i consergeria. Tres persones es dedicaran a la neteja d’edificis públics i les altres quatre formaran part d’una brigada especial de desinfecció i neteja de parcs, jardins i espais destinats a contenidors així com les zones de pública concurrència. També podran fer treballs de consergeria en actes públics.
Per altra banda, ha sigut concedida altra subvenció per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) per import de 33.508 ’41 euros per a la contractació a través del programa EMPUJU d’una Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local amb un contracte d’un any a jornada completa. Aquesta professional menor de 30 anys continuarà les tasques d’orientació laboral i dinamització socioeconòmica del municipi així com la gestió de subvencions.
Per a l’alcalde, Roberto Granero, es tracta d’una magnífica notícia per al municipi suposant per una part la creació d’ocupació en temps tan difícils com els actuals i per altra la millora dels serveis públics amb l’augment de més recursos humans a disposició de la ciutadania.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 7 =