L’Alcúdia de Crespins dóna la benvinguda a cinc nous treballadors i treballadores

Tres de les noves incorporacions s’han efectuat gràcies al programa EMCORP i compta amb una subvenció del Labora de 27.669,94 euros

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha donat, aquest matí, la benvinguda a cinc nous treballadors i treballadores que, al llarg dels pròxims mesos, desenvoluparan diferents tasques dins de l’administració local, així com de manteniment i neteja en el terme del municipi.
Per una banda, tres de les noves incorporacions s’han efectuat gràcies al Programa EMCORP que compta amb subvenció del Labora de 27.669,94 euros. Els nous treballadors, una administrativa i dos jardiners, estarán sis mesos contractats per l’Ajuntament.

Pel que fa a les altres dues persones han estat contractades gràcies al Pla d’Ocupació local de l’Alcúdia de Crespins que compta amb un pressupost de 40.000 euros, i han sigut seleccionades a través de la bossa d’ocupació municipal integrada per famílies en situació d’exclusió social. Al llarg dels pròxims tres mesos, aquestes dues persones formaran part de la Brigada Municipal.

En aquest sentit, Pepe Garrigós, responsable de Personal, ha afirmat que amb aquests dos plans un del Labora i l’altre local donem a les persones contractades l’oportunitat de tindre faena durant alguns mesos i així continuació per posteriorment poder rebre subsidis del Sepe».
Finalment, el regidor d’Ocupació, Pedro Garcia ha afegit que aquestes contractacions «suposen una ajuda molt importat per al nostre ajuntament perquè reforcen els servicis necessaris per al dia a dia de la nostra població, al mateix temps que ha ressaltat «la importància personal i econòmica que suposa per a les veïnes i veïns que han pogut ser contractats».

No hay comentarios

Dejar respuesta