L’Alcúdia de Crespins dóna la benvinguda a 50 infants nascuts al poble els últims tres anys

El Parc Ausiàs March de l’Alcúdia de Crespins va acollir dissabte al matí la cerimònia de benvinguda a la vida després de tres anys d’aturada obligada a causa de la pandèmia. Aquest acte tan entranyable i emotiu per conéixer els nous alcudians i alcudianes va ser organitzat per la regidoria de Joventut i va servir per a presentar a 50 xiquetes i xiquets nascuts a l’Alcúdia de Crespins els anys 2020, 2021 i 2022.

La nova generació d’alcudianes i alcudians van ser presentats en societat davant del poble en una bonica cerimònia on van rebre un detall per part de l’Ajuntament que simbolitza l’acolliment i la benvinguda.

«Va ser un dia molt especial, no sols per a pares, mares i familiars dels xiquets presentats, sinó també per a la resta de veïns de la localitat, ja que hem donat la benvinguda a 50 infants que són ja part d’aquesta gran família que és el poble de l’Alcúdia de Crespins», ha explicat el regidor de l’àrea, Gerard Gimeno, que a més a més, va ressaltar que és «un plaer com a regidor poder organitzar aquest acte» i va donar les gràcies a totes les famílies per participar.

No hay comentarios

Dejar respuesta