L’Alcúdia de Crespins decideix la portada del llibre de festes del 2020

La Regidoria de Cultura ha organitzat un concurs de portades amb un premi de 200 euros

L’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins ha decidit la futura portada del llibre de festes del 2020. Tot i que davant de la situació actual, ocasionada per la COVID-19, no és possible la celebració de les Festes Majors de la localitat, la regidoria de cultura ha decidit realitzar una Edició Especial del llibre de festes. El concurs, en el qual podien participar tots aquells dissenyadors, pintors, il·lustradors o fotògrafs, tant professionals com aficionats, majors de divuit anys, sota la consigna “L’Alcúdia de Crespins. Festes Edició Especial”.

El jurat, que està compost per membres de la Corporació, de la Comissió de Festes i membres qualificats, es va reunir el passat dilluns 13 de juliol per tal de deliberar la portada guanyadora.

La vencedora del concurs, amb un premi de 200 euros, és una jove veïna del poble: Marina Rico Sarrión. L’artista ha dissenyat una portada en la qual mescla tècniques de dibuix amb un collage de fotografies de veïnat del poble, tot això sota la temàtica de la COVID-19 i el confinament. La regidora de cultura Amparo Albalat ha considerat essencial la realització del llibre de festes. “És l’única publicació per escrit que desenvolupem amb continuïtat al poble i és importantíssim a nivell local”, ha declarat. A més, Albalat ha explicat que el veïnat de la localitat sol adherir-se de forma prou positiva a col·laborar aportant tant peces literàries com fotogràfiques. “La participació del poble és essencial per crear el llibre de les nostres festes”, ha confessat la regidora.

El premi es lliurarà el mateix dia de la presentació del llibre de les Festes Edició Especial 2020, que es durà a terme en la Sala de la Generalitat. La regidora de cultura ha conclòs parlant de la importància de fomentar les festes. “La realització d’aquesta edició especial del llibre és un camí per tal de mantenir encesa la flama de les Festes Majors”. Així doncs la corporació de L’Alcúdia de Crespins s’ha decantat per realitzar alguns actes en la mesura del possible, i així, poder mantenir vives les festes.

No hay comentarios

Dejar respuesta