L’Alcúdia de Crespins comença la substitució de la coberta d’amiant de la Casa de la Cultura

La coberta estava deteriorada i era una actuació necessària per a iniciar la remodelació i millora d’aquest espai cultural i social del poble

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha iniciat hui el projecte de substitució de la coberta de la Casa de la Cultura a càrrec d’una empresa especialitzada en la retirada d’amiant, i la seua substitució per una coberta que garantisca la impermeabilització de l’espai, l’aïllament tèrmic i complisca la normativa de seguretat vigent.

Com ha explicat la regidoria de Cultura, Amparo Albalat, la coberta actual que té més de 35 anys “estava deteriorada pel pas del temps i era una actuació necessària per a iniciar la remodelació i millora d’aquest espai cultural i social del poble”.

Segons l’alcalde i responsable d’Hisenda, Roberto Granero, per a aquesta actuació a la Casa de la Cultura “hem continuat amb la línia dels anys anteriors de destinar part del superàvit a escometre inversions i millores necessàries en el municipi”. En aquest sentit, les obres comptem amb un pressupost de 48.400 euros i estan previstes que finalitzen en 10 dies.

Per altra banda, des de l’Ajuntament també s’ha tret a licitació per 121,971 euros les obres de condicionament, millores en els lavabos, vestuaris, escenaris i molls de càrrega i descàrrega de la Casa de la Cultura.

Una actuació que a la que sumada a la que està desenvolupant-se, a hores d’ara, “modernitzarà, adequarà i ens permetrà tindre una Casa de la Cultura amb millors condicions i prestacions”, ha finalitzat Albalat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − 6 =