L’Alcúdia de Crespins adjudica les obres per a la regeneració paisatgística del Riu Sants

L’àrea de Medi Ambient té prevista la plantació d’arbres i vegetació, l’habilitació de mobiliari i la col·locació de panells informatius

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja ha adjudicat les obres per a la regeneració paisatgística de l’entorn del Riu Sants que compten amb una inversió prevista de 50.000 euros procedents d’una ajuda de la Diputació de València.

Amb aquesta nova actuació ja adjudicada, que es tracta de la segona fase de recuperació del riu, quedarà condicionat l’entorn del riu. En aquest sentit, i pel que fa als treballs, està prevista la plantació d’arbres i vegetació de ribera, una vegada eliminades les soques existents d’arbres tallats en els marges, a més s’habilitarà mobiliari adequat, papereres i aparca bicis, així com panells amb informació turística, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Jordi Caparrós.

A més a més, l’edil espera que, amb les noves millores que se sumen a la duta a terme fa dos anys amb l’eliminació del revestiment de formigó de piscines i la recuperació del riu al seu estat original, es faça valdre “el nostre benvolgut paratge del Riu Nou” i fer d’aquesta zona un espai sostenible, verd, natural… en definitiva un riu on poder gaudir totes i tots”.

Finalment, ha confirmat que les obres, ja adjudicades, començaran abans que finalitze l’any i que tenen prevista una duració de dos mesos.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 1 =