L’Alcúdia de Crespins, segona parada dels tallers Grupals per a la cerca d’Ocupació

• La presidenta del Pacte Territorial Costera-Canal, Mª José Tortosa, així com el vicealcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, han volgut donar el seu suport als participants.

El Pacte Territorial la Costera-Canal continua amb els “Coworking per l’ocupació”, consistents en la realització de grups de treball amb persones que estan en cerca activa de treball.
La presidenta de l’entitat, junt amb vicealcalde de l’Alcúdia de Crespins, van presentar el dia d’ahir el primer torn del matí, ja que donat el gran nombre de persones interessades en participar, s’han confeccionat dos grups per a proporcionar un millor servei.

Aquestes accions, itinerants entre les seus establides, es basen en oferir un acompanyament al llarg de huit sessions, on el personal tècnic del Pacte tractarà aspectes com definir i analitzar els objectius laborals per tal de preparar-se a optar a un lloc de treball.

Tortosa apuntava al respecte que “entre les tasques fonamentals de la Mancomunitat està l’ocupació. Amb aquestes iniciatives es dóna l’oportunitat, als veïns i veïnes dels nostres pobles, a rebre assessorament i realitzar un trajecte correcte per tal de obtindre els objectius fixats”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − uno =