L’Alcúdia de Crespins rep 2.000 € per a realitzar activitats en Sanitat i Serveis Socials

La Diputació de Valencia atorga tres subvencions al consistori municipal per a desenvolupar tallers i campanyes de prevenció

L’Alcúdia de Crespins podrà destinar quasi 2.000 euros per a la realització d’activitats dins de la regidoria de Sanitat i Serveis Socials gràcies a l’àrea de Benestar Social de la Diputació de València. En concret, l’ens provincial aportarà al consistori municipal un total d’1.968,81 euros repartits en tres subvencions de la següent manera.

Així doncs, i tal com apareix en el Butlletí Oficial de la Província, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha obtingut un total d’1.128,81 euros per a la realització de campanyes de prevenció i foment de la salut en 2018; altres 240 euros per a la realització del Programa d’anàlisi per a la prevenció i control de la legionel·la i, finalment, altres 600 euros per a les activitats dirigides als majors així com per a la formació de la dona durant el present any. Amb aquesta última subvenció es duran a terme un total de tres tallers: un destinat als majors, que tractarà el coneixement i adaptació als canvis que suposen fer-se major; i altres dos dirigits a la formació de la dona que abordaran la risoterapia i el mindfundless.

Des de l’Ajuntament han manifestat el seu content amb l’obtenció d’aquestes tres subvencions «posat que ens permetrà seguir treballant per a l’Alcúdia de Crespins i, concretament, per als col·lectius de gent gran i de la dona així com realitzar les actuacions pertinents per a prevenir i controlar la legionel·la».

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + uno =