Enric Nomdedeu, director general del SERVEF, donarà la benvinguda als integrants d’Avalem Joves Canals

Les Els joves, contractats a través del programa de treball de la Generalitat Valenciana, rebran la visita del secretari autonòmic d’ocupació i DG del Servef el proper dia 2 d’agost.
Acompanyant a Nomdedeu estaran l’alcalde de Canals i regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, junt amb la resta dels membres de l’equip de govern, que rebran en la sala de plens als joves que treballaran als diferents departaments del consistori durant tot un any.

En aquesta edició del programa d’ocupació s’han ampliat, respecte a l’any passat, el nombre de treballadors de 14 a 20 amb una inversió total de 313.197€. Aquests engloba tant a joves amb qualificació, anomenats Emcuju, com a aquells que no compten amb formació, Empuju.

Entre els llocs que es cobriran amb els nous contractats están el de community manager, secretaria, traducció, peons d’obra i personal d’ajuda a domicili.

La nova edició d’Avalem Joves es durà a terme a Canals amb 80.000€ més respecte a l’any passat i l’ampliació del nombre de treballadors de 14 a 20. Dins de l’apartat d’Emcuju, en el qual s’invertiran 160.166€, es buscaran a 10 joves titulats per a cobrir llocs de treball en les àrees de projectes europeus, urbanisme, animació, gestió d’esports, informàtica, traducció, secretaria, premsa, xarxes socials i desenvolupament local.

Pel que fa a l’Empuju, destinat a joves sense qualificació, es contractaran amb un pressupost de 153.031€ a 10 persones més per a desenvolupar tasques de conserges, peons d’obra i jardineria, pintors i personal d’ajuda a domicili.

En total, Canals rebrà 313.197€ per part de la Generalitat Valenciana i fons europeus amb el propòsit de reduir l’atur a la localitat i augmentar l’ocupació juvenil. Així mateix, amb aquests llocs de treball l’Ajuntament podrà continuar oferint i optimitzant serveis a la ciutadania de major qualitat i més presència.

Per a Ricardo Requena, delegat de l’àrea de Promoció i alcalde de Canals, «amb la nova ajuda sol·licitada, i rebuda en major xifra que l’any passat, no solament continuem la línia encetada de crear llocs de treball a Canals sinó que a més a més, la ciutadania es veurà directament beneficiada amb la millora dels serveis afectats».

1 Comentario

  1. Esta es otra de las golosinas estatistas para crear trabajo burocratico precario. Deberian convertirlo en concurso y llamarle «Sea funcionario por un dia». Meter la cabeza en la administracion, el sueño dorado de un pais que cree que el Estado genera riqueza.

Dejar respuesta

3 × uno =