L’Alcúdia de Crespins programa un febrer replet d’activitats per celebrar el Mes Mediambiental

L’Alcúdia de Crespins celebrarà la Segona Edició de la iniciativa «Febrer, Mes Mediambiental» amb la programació de diferents activitats al voltant de la sostenibilitat, i que este any posarà el focus en l’entorn i en el Riu Sants. Així mateix es contemplen activitats que es consoliden com la plantació d’arbres a la Plana o la neteja del naixement del Riu Sants, i es sumen de noves com tallers lúdics o teatre mediambiental.

La primera de les activitats tindrà lloc dissabte amb la plantació d’arbres a la Plana. A les 12 hores, i des del patronat del Santíssim Crist, tindrà lloc l’eixida. L’ajuntament repartirà bambes i xocolata als assistents. El dia 7, els alumnes de l’Institut d’Ensenyament Secundari tenen organitzada una jornada de plantació de plantes a la zona del poliesportiu i per la vesprada es presentarà a la Sala Generalitat el projecte Riu Sants.

Les activitats continuaran dissabte 10 de febrer amb la neteja del naixement del Riu Sants; divendres 16 amb cinema ambiental a la Sala Generalitat; dimecres 21 amb un taller lúdic per a l’alumnat de l’IES i per a l’EPA; i divendres 23 amb teatre ambiental pel matí per a l’alumnat de la Sènia i amb la celebració, per la vesprada, d’una xerrada sobre el riu, a càrrec de Joan Pedrola i Albert Martínez de la UV.

Finalment, el dissabte, 24, hi haurà una caminata on es podrà assistir acompanyats dels animals de companyia.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − 11 =