L’Alcúdia de Crespins acull el III Seminari de Regidories de Joventut de la Costera i la Canal

L’encontre, celebrat en el matí d’ahir va reunir a representants de localitats de les duess comarques amb la finalitat de posar en comú idees i projectes que impulsen noves activitats juvenils.

Els participants tractaren noves sinergies entre els pobles de les dues comarques amb propostes com un campament dirigit als adolescents, la creació d’una guia de grups musicals propis o l’intercanvi de recursos de formació. Seguint aquesta línia, es va posar en comú com utilitza cada organisme les xarxes socials per a traure-li el màxim partit i comunicar-se més de prop amb els joves.

Des de l’IVAJ també es va plantejar la possibilitat d’organitzar una reunió dirigida especialment a les comarques de l’interior de la comunitat, ja que aquestes comparteixen una realitat juvenil similar.

L’alcalde de Canals , un dels pobles participants, ha assegurat que «és important participar d’estes trobades perquè permeten intercanviar experiències i enriquir-se de les accions que altres localitats plantegen amb èxit”.

La ciutat de Xàtiva també va comptar amb la representació de la regidora responsable, Lena Baraza, la tècnic Laura Salinas i el membre del Consell de la Joventut, Rafa Penadés.

No hay comentarios

Dejar respuesta