L’Alcúdia de Crespins prepara una nova ruta senderista des d’Anna fins a Bolbait

El termini d’inscripció finalitza divendres que ve 17 i les persones interessades hauran d’acudir a la Biblioteca per a realitzar la inscripció

L’Alcúdia de Crespins prepara la Ruta del Salt de Xella. En aquesta ocasió, la travessia anirà des d’Anna fins a Bolbait i està programada per al diumenge 19 de maig pel que el termini d’inscripció comença aquest dimarts dia 7 de novembre i finalitza el divendres dia 17. Els interessats a participar hauran d’acudir a la Biblioteca de la localitat i pagar 5 euros per a apuntar-se ja que les places estan limitades a 30 participants.

La ruta partirà des de la gasolinera dels afores de l’Alcúdia de Crespins a les 8.00 hores i finalitzarà entorn de les 14.00 hores en la localitat de Bolbait. És un recorregut lineal, de 10 quilòmetres de durada i dificultat mitjana que presenta un desnivell de 400 metres.
El regidor d’Esports a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, ha manifestat el seu content “amb el bon acolliment que estan tenint les rutes senderistes que fem des del passat estiu i ha quedat clar que estan sent tot un èxit ja que en cada ruta s’apunta més gent”.

No hay comentarios

Dejar respuesta