L’Alcúdia de Crespins prepara una nova edició de la Ruta Senderista per a fi de mes

La inscripció s’obri el dijous dia 13 de setembre, finalitzarà el divendres 28 i per a participar caldrà acudir a la Biblioteca per a apuntar-se

La travessia es realitzarà el 30 de setembre i partirà a les 8:00 hores des de la gasolinera de la localitat cap a Simat de la Valldigna.

L’Alcúdia de Crespins prepara, per segona vegada, una nova edició de la Ruta Senderista. En aquesta ocasió, la travessia està programada per al diumenge 30 de setembre pel que el termini d’inscripció comença aquest dijous dia 13 de setembre i finalitza divendres que ve dia 28. Els interessats a participar hauran d’acudir a la Biblioteca de la localitat i pagar 5 euros per a apuntar-se ja que les places són limitades a 30 participants. 

La ruta partirà des de la gasolinera dels afores del municipi a les 8:00 hores i finalitzarà entorn de les 14:00 hores a Simat de la Valldigna amb la visita al Real Monestir de Santa María de la Valldigna. És un recorregut circular, de 10 quilòmetres de durada i dificultat mitjana que presenta un desnivell de 500 metres.

El regidor d’Esports en l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, espera repetir l’èxit de l’anterior ruta que es va realitzar en el mes de juny a la localitat d’Agres “perquè és una activitat molt bonica alhora que participativa i, a més, fomenta el contacte amb la naturalesa”.

No hay comentarios

Dejar respuesta