L’Alcúdia de Crespins es prepara per a celebrar les seues festes de Sant Onofre

L’Alcúdia de Crespins celebrarà durant el cap de setmana les festes patronals de Sant Onofre amb actes des de divendres fins diumenge així com amb una nova edició de la Fira Comercial Outlet.

La jornada de divendres arrancarà amb jocs infantils i l’obertura de la Fira d’atraccions. A més, tindrà lloc un espectacle de titelles i es dispararà una traca. Ja per la vesprada cercavil dels grups de danses des de l’Ajuntament i dansà popular a les 20:30h. Per acabar el dia actuació de música itinerant a càrrec de La Trocamba Matanusca.

El dissabte hi haurà orxata i fartons per als xiquets i parc infantil. A les 10:30h obrirà les seues portes una nova edició de la Fira Comercial Outlet i a les 12:00h es celebrarà una cordà infantil. Per la vesprada, a partir de les 17:00h, fira artesanal i d’atraccions. A les 20:00h es recollirà als festers per procedir a «l’Entrà». A continuació, ofrena a Sant Onofre i cremà de la foguera. A les 00:00h gran cordà i després actuació de l’orquestra Àgora i torrà.

El diumenge, dia de Sant Onofre, arrancarà amb una missa. També continuarà la Fira Artesanal i la d’atraccions. A les 17:00h, partida de pilota valenciana i a les 19:00h la»cagà del burro». Finalment, a les 21:00h processó de Sant Onofre.

Per últim cal recordar que durant la jornada de dilluns el preu de les atraccions estarà al 50%.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − 9 =