L’Alcúdia de Crespins inicia l’agenda de Nadal amb un concert coral polifònic

Els alumnes de l’escola de la Societat Unió Musical i l’Orquestra Abalsants, entre d’altres, actuaran durant els pròxims caps de setmana

La programació també contempla la realització d’activitats per als més xicotets de la casa els dies 21 i 28 de desembre així com el 3 de gener

que ve dia 14 de desembre, a les 20:00 hores en l’església parroquial, amb l’actuació de la coral polifònica Caixa Ontinyent. El dissabte dia 15 a les 19:00 hores en la Casa de la Cultura, els alumnes de l’escola de la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins oferiran la ja tradicional audició de Nadal.

Prosseguint amb la programació, el divendres 21 de desembre, l’emissari dels Reis Mags visitarà el CEIP La Sénia a les 9:30 hores i a les 17:30 hores, el consistori municipal col·labora en l’organització de la Festa de Nadal per als socis de l’AMPA. És mateix dia, a les 19:30 hores en l’església parroquial, l’Orquestra Abalsants i el cor de l’escola d’educands de la SUM oferiran un concert de Nadal. L’agenda es completa, per a aqueix cap de setmana, amb el festival de nadal dels Júniors de l’Alcúdia de Crespins a les 18:00 hores en la Casa de la Cultura.

Durant el tercer cap de setmana, es realitzarà la presentació del llibre infantil “La lloba de Roma” el divendres 28 de desembre a les 16:30 hores en la Sala Generalitat de la Biblioteca Municipal i, d’altra banda, un concert de nadal a càrrec de l’Orquestra Adagi el dissabte 29 a les 19:00 hores en la Casa de la Cultura.

Les últimes cites de la programació nadalenca de l’Alcúdia de Crespins es produiran durant la primera setmana del mes de gener: el dijous dia 3 es realitzarà l’espectacle infantil “Els PJ + i el lladre del còmic a les 18:00 hores en la Casa de la Cultura; el divendres dia 4 s’efectuarà el sorteig dels premis de la campanya de comerç a les 14:00 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament i, finalment, el dissabte dia 5 se celebrarà la cavalcada dels Reis Mags que partirà a les 18:00 hores des de l’Avinguda Corts Valencianes.

agenda-nadal-alcudia

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − uno =