L’Alcúdia de Crespins demanda la reobertura de les farmàcies en horari nocturn

El passat 1 de juny, el Grup Municipal Compromís de l’Alcúdia de Crespins i el Grup Municipal socialista van presentar una moció amb motiu de la supressió parcial de les urgències farmacèutiques nocturnes en les localitats de Canals i L’Alcúdia de Crespins i en ple, per unanimitat, amb l’adhesió del Grup Municipal Popular es va acordar exigir la reobertura de les farmàcies en hores nocturnes.

Esta situació s’arrossega des del mes de març quan les dos farmàcies que hi ha en l’Alcúdia de Crespins van deixar de donar servei d’urgències nocturnes passant a prestar este servei farmàcies de les poblacions Canals, Vallés, Llanera de Ranes, Rotgla i Montesa. Des del consistori destaquen que este tancament nocturn afecta els alcudians que han de desplaçar-se actualment a estes poblacions davant d’una urgència farmacèutica, principalment als que no disposen de vehicle destacant que a més és una necessitat que es presenta de nit amb tot el que això comporta.

Davant aquesta situación, PSPV i Compromís acorden d’una banda que l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins inste a la Conselleria de Sanitat perquè reactive el servei nocturn de farmàcia al poble i en el municipi de Canals. I a més que dit acord es comunique a l’Il·lustre Col·legi de Farmacèutics de València i la Conselleria de Sanitat i a les farmàcies locals de l’Alcúdia de Crespins i Canals perquè reposen el servei.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × dos =