L’Alcúdia de Crespins convoca una assemblea ciutadana oberta

«La tasca més difícil d’un Ajuntament és l’elaboració dels pressupostos municipals. I nosaltres defenem que la política sempre ha de ser oberta i transparent. Aquest és un dels nostres principis i prova d’això és que per segona vegada en la història del municipi es fan públics els pressupostos i es convida a participar en la seua confecció als veïns», segons assenyala Pepe Garrigós, regidor Hisenda de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins.

Així, Garrigós ha anunciat que «hem convocat la segona assemblea ciutadana oberta, prevista per a dimecres a les 19:30h en la Sala Generalitat on donarem comptes del pressupost de 2017 i l’execució dels pressupostos de 2016».

El consistori vol que l’Ajuntament siga una institució propera al ciutadà i sempre que siga possible que s’impliquen en les decisions que li afecten, tal com defén l’article 23 de la constitució i segons apunten fonts municipals.

Des de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins defensen que «els veïns han de conéixer les necessitats quotidianes del poble i decidir sobre els pressupostos municipals, sent sempre conscients de les limitacions existents. La confecció dels pressupostos a més és un bon moment per a compartir amb la ciutadania en què projectes treballa l’ajuntament i escoltar propostes per part dels veïns», segons han conclòs.

No hay comentarios

Dejar respuesta