L’Alcúdia de Crespins continua les Festes Majors amb la Baixà i la nit de les cassoles

L’Alcúdia de Crespins segueix amb la programació de les seues Festes Majors celebrant un dels actes més emotius per als festers i festeres: la Baixà del Santíssim Crist del Munte Calvari a la localitat. Aquesta cita es va produir el passat dia 3 de setembre i, encara que va ploure, finalment va poder realitzar-se la processó que va partir des de l’Ermita i va finalitzar en l’Església Parroquial.

Aqueix mateix dia estava programada la processó del Crist pels carrers de l’Alcúdia de Crespins però va ser suspesa per les fortes pluges. L’espectacle de Camilo Sesto va ser traslladat a la Casa de la Cultura mentre que la Nit del Farolet va ser ajornada al dia 4 a la nit on van participar més de 100 xiquets acompanyats pels seus pares i mares. 

D’altra banda, la nit del 5 de setembre va tenir lloc el tradicional concurs de cassoles en la plaça Generalitat. Van participar unes 600 persones aproximadament i el guanyador va ser Ximo Bernabeu. Mari Carmen Muñoz va quedar segona mentre que els Festers del 2010 van cuinar la tercera millor cassola de la nit.

No hay comentarios

Dejar respuesta