L´Alcúdia de Crespins constitueix la Junta Local de Seguretat

El passat 11 d’abril el subdelegat de govern junt amb l’alcalde Roberto Granero van constituir la Junta Local de Seguretat de L´Alcúdia de Crespins.

Les juntes locals de seguretat són una ferramenta fonamental per a la coordinació entre forces de seguretat de l’Estat i els cossos de Policia Local. La cita va comptar amb la presència dels principals representants de la Subdelegació de Govern i els cossos de seguretat com la companyia de la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de la Policia i Policia local.

Es van revisar i van programar la coordinació entre forces de seguretat per a poder desenvolupar el treball diari i garantir la seguretat ciutadana del municipi.
La constitució de la junta s’emmarcava dins de l’estratègia del Vice-Alcalde i regidor de seguretat ciutadana Pepe Garrigos l’objectiu de la qual pretén reforçar la prevenció en matèria de seguretat ciutadana en l’àmbit local, atallar el vandalisme, coordinar i garantir el compliment de les mesures judicials de protecció a les víctimes de violència de gènere.

Les propostes de l’edil es basen a reforçar les zones sensibles del municipi, incrementar la vigilància nocturna i augmentar la coordinació entre els dispositius de la Guàrdia Civil i la Policia Local per a aconseguir una major efectivitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × uno =