L’Alcúdia de Crespins comptarà amb un mòdul d’estació a cada part de les vies

Així ho ha confirmat el director de Serveis Públics de Viatgers, Manuel Pedrosa, que juntament amb membres de l’equip tècnic de Renfe s’han reunit a l’ajuntament amb l’alcalde, Pepe Garrigós, el vicealcalde, Roberto Granero i el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós per tractar el projecte.

Segons s’ha explicat per part dels representants de Renfe, el projecte previst compta amb dos mòduls d’estació, el primer que s’ubicarà on es troba l’antiga i un altre, de nova construcció, al voltant de la plaça Mariano Benlliure, al costat de la via.

Al respecte, s’ha avançat que la primera fase, que preveu la remodelació i adequació de l’entorn de l’antiga estació estarà finalitzada abans de la tardor. Per la seua banda, la segona fase, de la que ja s’ està redactant el projecte, s’espera dur-la endavant abans que finalitze l’any.

Una vegada finalitzades les obres, finançades al 100% per Renfe, l’estació comptarà amb dos mòduls, un a cada part de les vies, així com marquesines per protegir del sol. A més de la modernització de les instal·lacions, també hi haurà una persona fixa d’atenció al públic.

Davant aquest anunci, el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós, ha subratllat que “estem contents perquè des del minut u ha estat la nostra prioritat aconseguir una estació digna, així com dignificar l’entorn” i ha recordat que la nostra estació “amb més de 750.000 passatgers a l’any no podia tindre instal·lacions obsoletes. No és una millora sols per a la gent de l’Alcúdia de Crespins sinó també per als passatgers d’altres poblacions”.

Per la seua banda, l’alcalde, Pepe Garrigós, ha remarcat que “tant el vicealcalde, Roberto Granero, com jo, hem vist complides les nostres pretensions de donar una solució definitiva a l’estació de l’Alcúdia de Crespins des de que reivindicarem a Madrid la necessitat d’habilitar dues estacions”.

Finalment, aprofitant l’encontre també s’ha sol·licitat que als panells de l’estació del Nord de València, el nom del municipi aparega amb la seua denominació completa. Els responsables de Renfe s’han compromés a estudiar-ho amb ADIF per resoldre-ho.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + 1 =