L’Alcúdia de Crespins celebra les seues Festes Majors

Al voltant de 100 actes per a tots els públics es desenvoluparan durant els més de 10 dies que la localitat de l’Alcúdia de Crespins celebra les seues Festes Majors.

L’Alcúdia de Crespins que inicia hui els seus festejos en honor al Santíssim Crist i la Divina Aurora. Amb la «Disparà» d’una traca a la plaça de la Constitució i el volteig de campanes que tindrà lloc a la una de la vespra donant inici a les festes majors de 2017.

Per aquests festejos, que comencen hui i finalitzaran el diumenge dia 10 amb la Pujà de la imatge del Santíssim Crist a la seua ermita, s’ha confeccionat un atractiu programa d’actes amb concerts, obres teatrals, competicions esportives, sopars, actes religioses i activitats per als més menuts, entre altres..

Aquesta vespra a les vuit des de la plaça Mariano Benlliure partiran festers, festeres, Reina de les festes amb la banda de música per celebrar l’acte de l’Entrà, on seran rebuts a l’Ajuntament per la Corporació municipal, procedint-se a l’hissat de les banderes i al pregó de les festes.
A les 21,00 h a l’Església Parroquial, tindrà lloc l’ofrena de flors a la Divina Aurora la imatge de la qual serà traslladada al barri que porta el seu nom per disparar un castell de focs artificials.

Una cercavila portarà als veïns a l’Avinguda Corts Valencianes on es dispararà un altre castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes. A les 22,30 h Sopar al barri Joan XXIII i Muntanyeta. A la mateixa hora en la Plaça Jaume I, espectacle Infantil «Colors band».

Al voltant de les 23,15 h a la plaça de la Constitució concert musical «Rebobinant» a càrrec de la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins farà les delícies dels majors, mentre que a la zona jove de la Sénia a les 00.00 h es durà a terme un concert de Rock amb l’actuació de, Els de Marras, Malonda, Deshora i Kastigaos sense Postres, per finalitzar Disc. Mòbil. Els Cants a l’Aurora posaran el punt final a la jornada de hui.

No hay comentarios

Dejar respuesta