L’Alcúdia de Crespins aprova baixar el tipus de gravamen de l’IBI

El ple extraordinari celebrat ahir a l’Alcúdia de Crespins ha aprovat, per unanimitat, rebaixar al 0,78% el tipus de gravamen de l’Impost sobre Béns Immobles del municipi amb el que pretén minorar la pujada del 7% que ve fixada pel Ministeri d’Hisenda. Davant este increment cadastral, l’ajuntament, dins de les seues possibilitats, ha intentat que l’impacte d’esta pujada no revertisca tan negativament en les butxaques dels veïns, segons expliquen.

A més a més, amb esta rebaixa, des del govern municipal es manté la línia encetada a principi de legislatura de rebaixar el tipus de gravamen, que ha passat de 0,85 en 2015 al 0,78 actual.

Conscients de l’esforç que suposa per a les famílies fer front als tributs, des del Consistori es recorda que hi ha bonificacions. Concretament, per a famílies nombroses, existeix una bonificació del 25% en la quota íntegra de l’Impost (IBI), per a les vivendes de protecció oficial i una bonificació del 5% per als immobles en què s’hagen instal·lat sistemes per a l’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia provinent del sol.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × uno =